SpeakBoard Szöveg felolvasó progi!

 
Méret: 68 Mb

Nyelv:Magyar

Gépigény: -Pentium 3 800 Mhz
-128 Mb RAM
-100 Mb HDD

Fejlesztõ: Speech Technology

Telepítési Információ:  Nem kell telepíteni

Futtatod az .exe fájl és kész.


Ismertetõ:

Egyedülálló termék. Segítségével magyar nyelven, természetes hangzású noi- vagy férfihangon tudja felolvastatni Word dokumentumait, elektronikus leveleit, internetes weblapokat, pdf fájlokat és minden képernyon megjeleno szöveges állományt.


A SpeakBoard egy olyan egyedülálló program, aminek segítségével magyar nyelven, természetes hangzású nõi, vagy férfihangon, tudja felolvastatni Word dokumentumait, e-mailjeit, az Interneten található weblapokat, pdf dokumentumokat, szöveges állományokat és minden más a képernyõjén megjelenõ szöveget.

A program hasznos társa lehet a tanulásban, a munkában és a szórakozásban egyaránt. Segítheti a tanulást azáltal, hogy a számítógépen tárolt szövegeket, mindig pontosan és jól érthetõen olvassa fel, megkönnyítve a tanulást a diszlexiások számára is. A program a felolvasott szövegeket változatos felszínû ablakokban jeleníti meg, ahol pontosan tudja követni, hogy melyik szónál tart a szöveg felolvasásában.



Amennyiben gondot jelent Önnek a számítógépen megjelenõ apró feliratok elolvasása, úgy használja ehhez is a SpeakBoard programot, amivel felolvasás közben a legmegfelelõbb méretben követheti a szöveget.



Munka közben hasznos segítség lehet a szövegek ellenõrzésére, mivel sok hibát szemmel észre sem veszünk, meghallgatva pedig rögtön kitûnik. Ugyancsak hasznos funkció lehet, hogy a kimásolt szövegeket mindig felolvassa, így közvetlen visszajelzése van arról, hogy mit fog a dokumentumba beszúrni, valamint a billentyûzet segítségével bármikor megnézheti, illetve meghallgathatja újból a kimásolt szövegeket.